Hemsidor

Vi arbetar mest med Wordpress eftersom det är ett lättarbetat verktyg för våra kunder och det är något vi är bra på att bygga upp en sida ifrån. Wordpress är grunden till hemsidan, någon har förklarat det som att det är pappret vi ritar på.

Behöver du en hemsida till ditt företag så har vi kompetens och erfarenhet inom alla områden av webb. Vi arbetar med i Wordpress och har mycket stor kompetens inom allt som rör detta CMS. Vi har inte bara koll på de senaste trenderna och de stabila vanligaste sätten att arbeta i WP, vi bygger även egna plugins och teman. Vi gör gärna \”vanliga sidor\” men tycker det är extra roligt med lite mer komplicerade lösningar och sidor där det krävs lite speciallösningar.

Hemsidor

Vi gör hemsidor, nästan uteslutande i Wordpress. Det är ett mycket stabilt system, som är lätt att förstå och använda för \”vanliga mortals\” och går att bygga ut till vad som helst. Vi använder inte bara färdiga wordpress-delar, vi bygger också hela teman, plugins, widgets etc, där det skulle var så att en perfekt del inte finns och måste byggas. 

Design

Vi arbetar med både design och mer avancerad programmering för att kunna anpassa sidorna så att både kunden och besökarna ska känna att det är en unik och speciell sida. Vi försöker alltid göra klart för oss vad som funkar i företagets bransch, vilka färger som passar och om kunden redan har någon form av profil och logotype så arbetar vi runt dessa för att få en sida som känns som en naturlig del av företaget.

Teknik

När vi gör hemsidor använder vi nästan uteslutande Wordpress. Då vi har lång erfarenhet inom både frontend och backend programmering kan vi koda alla delar inom företaget. De tekniker vi använder är PHP, MySQL, Javascript och CSS, och ramverk som jQuery, Bootstrap för att bygga teman och plugins.