Om Webbigt

 

 

Den mer vanliga delen av mitt företagande har flyttats till Snillrik.se där vi bygger hemsidor och har support, hosting och vanlig design och utveckling. Här på Webbigt hade jag tänkt ha det andra, drönarflygningen och de lite mer extrema webbprojekten och lite annat som jag också kan förutom att vara en strålande webbnerd. 🙂

Webbigt är alltså namnet jag använder utåt på mitt eget företag – Mattias Kallio Utveckling & Design. Jag bor i Salem söder om Stockholm och jag har arbetat som både designer och programmerare i snart 20 år. Jag har min utbildning ifrån Mediateknik på KTH och jag har en lång erfarenhet från att arbeta inhouse på flera företag. Nu har jag startat mitt eget företag för att erbjuda mina kunskaper om Internet till privatpersoner, små och medelstora företag.

Jag har haft förmånen att arbeta på ställen där jag kunnat behålla min bredd. Jag har hela tiden arbeta med alla delar, från databas upp till designen och även med design för tryck och annonser. Jag är programmerare och det är oftast det jag varit anställd för. Jag har en bredd som (för att skryta lite) är ganska ovanlig även om många påstår sig ha den.

\"\"