Flygfoto med drönare

Flygfoto med drönare

Behöver du nån som kan flyga drönare på alla sätt och vis? Webbigt erbjuder allt från foto och film till små racedrönare som går riktigt riktigt fort och filmar med GoPro.

Flygfoto med drönare

 

Nu har alla tillstånd och licenser dykt upp och vi kan erbjuda flygfoton. vi använder en Phantom 3 Pro, som har en 4K kamera och den tar både bra bilder och stadiga, snygga videoklipp också.

 

Det finns mängder av spännande och roliga områden att använda flygfoton på, men de vanligaste är vid husförsäljning, presentationer av företag och föreningar. Jag flaxar gärna runt i hela storstockholm, men helst är jag på hemmaplan i Rönninge, Salem, Botkyrka.

Här är ett litet exempel på hur video kan se ut, det här är gjort i vanlig HD, det går också att filma i UltraHD, som har 4 gånger så hög upplösning som klippet nedan.

En liten promenad på isen

Det var en strålande vacker dag idag så jag tog en liten promenad och flaxade runt med Quaddis lite omkring där jag gick.

Nyårsafton i Salem

Jag tog så klart slutet på 1812 Overture så musiken är ändå pampigare än rakterna. 🙂 Det var rätt mäktigt och lite läskigt att flyga runt och kolla raketer.

Kvällspromenad i Salem

Jag tog en liten sväng med quadrocoptern under armen för att filma en liten minnes-film till en facebook-grupp med gamla Salemsbor.

Fasanstigen i Salem

Fasanstigen i Salem ligger högt och fint mitt i Salem och är en trevlig förening med trevligt folk och en bra gemenskap.

Airsoft-spel med LAB i Rosersberg

Jag var ute med gänget ifrån LAB som arrangerade det hela. Ovanligt för mig och riktigt kul att försöka få bra klipp på.

Lite djurvänlig Älgjakt

Här var jag ute och filmade lite älgar i dimman. Jag tror de bara blev lite skrämda, de fick nog mest en spännade anekdot av det hela.